Nieuws van het Trefpunt.

Geplaatst door

De situatie rond corona houdt iedereen bezig, zo ook het bestuur van het Trefpunt. Graag willen we de gebruikelijke activiteiten weer opstarten, maar wel coronaproof.

Na grasduinen op diverse sites en na overleg heeft het bestuur besloten per 1 oktober 2020 de deuren van het Trefpunt weer te openen. Wel met de nodige aanpassingen, uiteraard.

Het Voorhuis blijft uitsluitend beschikbaar voor de biljartvereniging, alle overige activiteiten vinden plaats in de grote zaal van het Trefpunt. Voorafgaand aan het openstellen worden de besturen van de verenigingen uitgenodigd om het protocol door te nemen, zodat elke vereniging op de hoogte is van de consequenties van de aanpassingen en daarmee de eigen activiteiten op een veilige manier vorm kan geven.

Ook het gebruik van het Trefpunt buiten de verenigingen om kent de nodige beperkingen. Er is plaats voor een beperkt aantal personen in de grote zaal. Voor de vrijwilligers achter de bar is het noodzakelijk, dat zij veilig hun werk kunnen doen. Alle maatregelen hiervoor worden genoemd in het coronaprotocol.

Het meest belangrijk is de schoonmaak van het Trefpunt, alles valt of staat met goede hygi├źne. Het schoonmaakteam heeft dan ook dringend versterking nodig! Wil je graag je steentje bijdragen, neem dan contact op met Wiepkje de Jong, telefoon: 417779 of mail naar wiepkjedejong66@gmail.com.

Ondanks alle beperkingen hopen we er toch  met elkaar een gezellig winterseizoen van te maken !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *